În a doua săptamână a acestui an şcolar copiii de la grupa mare au învăţat despre Noe şi potopul. Copiii au lucrat pe fişe de lucru pentru studiul biblic şi au avut ocazia să creeze singuri un poster. Părinții au fost încurajaţi să aibe discuţii cu copiii pe marginea subiectului posterului și a materialelor pe care aceștia vor (şi pot) să le lucreze.

La grupa mică a copiii vor aflat despre Adam şi Eva şi au recapitulat zilele creaţiei. Copiii au fost încurajaţi să-şi imagineze şi să deseneze un episod din istoria lui Adam şi a Evei. Am inclus două desene din care copiii pot să se inspire.

Fişa de lucru pentru limba româna a inclus textul poeziei „Toamna” de Octavian Goga, informaţii de bază despre substantiv şi adjectiv, câteva exerciţii simple pentru consolidarea cunoştinţelor şi o invitaţie de a intra în clubul micilor scriitori.

Resurse auxiliare
Vă recomandăm să vizionați împreună cu copiii un desen animat despre viața sfântului Gherasim de la Iordan aici şi să citiţi împreună istorisirea despre Sfântul Serafim şi prietenia lui cu un urs aici.

+ + + + + + + + + + + +

Atașăm mai jos câteva din lucrările copiilor din această săptămână.