Școala Românească “Sfinții Brâncoveni” – Londra
Serbarea de 1 Decembrie 2019

Duminică, 1 Decembrie, copiii Școlii Românești “Sfinții Brâncoveni” – Londra au susținut o serbare de Ziua Națională a României. Doamnele învățătoare Lelia Cioriia, Carmen Haidău, Carmen Ionescu și Mădălina Popescu au pregătit un program artistic variat care a cuprins Imnul Național, Hora Unirii, poezii, cântecele de sărbătoare, o dramatizare istorică și alte surprize artistice.

Ne bucurăm că au participat peste 40 de copiii ai școlii noastre, foarte mulți părinți și rude ai acestora, precum și voluntari ai școlii. Au fost aplauze, multe zâmbete și câteva lacrimi de bucurie și dor, fotografii și un cuvânt scurt și emoționant al Părintelui Constantin. La finalul serbării ne-am prins cu toții într-o mare Horă a Unirii.

Mulțumim tuturor pentru implicare, în special doamnelor învățătoare pentru organizare precum și părinților, fraților și bunicilor care au repetat cu copiii în ultimele săptămâni ! Mulțumiri speciale lui Sergiu Gandrabura pentru acompaniamentul la chitară, Manuelei Grindei pentru suportul vizual și lui Alexandru Coman pentru fotografii.

Spectacolul a avut loc la Universitatea Kings’s College, între orele 14.00 și 15.00.